We nemen elke bouw ter harte. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

r

VOLLEDIGE PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

Deze technische constructietekeningen zijn de basis voor de medewerkers die in ons atelier instaan voor de productie van alle nodige elementen, van de vloer- en betonplaten, muren, balken,… tot de trappen, balkon, gevels of speciale constructies. 

OPVOLGING OP DE WERF

Zaakvoerder Gino Deleersnyder staat in voor de volledige opvolging op de werf. Hij coördineert de werfvergaderingen en zorgt ervoor dat de volledige opbouw volgens plan verloopt.

AFWERKING TOT IN DE DETAILS

Eens de ruwbouwfase achter de rug is, nemen Conny en Joyce de werfopvolging over. Zij coördineren nauwgezet de afwerking. Van de plak- en vloerwerken, over sanitair en elektriciteit tot schrijnwerk en afwerking. 

ADMINISTRATIE EN VERGUNNINGEN

We brengen de vergunningen in orde en kijken voor de nodige aansluitingen en keuringen, zodat u als de koper zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve beslommeringen.

VERKOOP MET KENNIS VAN ZAKEN

Dankzij de jarenlange ervaring in grote en kleine bouwprojecten kunnen wij instaan voor een verkoop met kennis van zaken. We beantwoorden graag persoonlijk en direct uw vragen en geven indien mogelijk al een rondleiding of brengen samen met u een bezoek aan ons modelappartement. 

KLANTENSERVICE NA VERKOOP

Ook na de verkoop en oplevering kan u op ons blijven rekenen. Hebt u een vraag ivm een aansluiting of een probleem of defect, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen doen wat mogelijk is om u te helpen.

de posterij

Ontdek onze panden te koop!

Te koop